58345x bekeken sinds 19 augustus 2011
Jannie United wint lastige pot bij Gouda, 1-4 (1-0).

Teamblog

Jannie United wint lastige pot bij Gouda, 1-4 (1-0).

Jannie United wint lastige pot bij Gouda, 1-4 (1-0).Jannie United heeft afgelopen zaterdag de drie punten mee uit Gouda genomen.

In de rust zag het hier totaal niet naar uit. Doordat wij vele afwezigen hadden en ook Richy zijn trein vertraging had, begonnen wij de wedstrijd zonder wissels en was het doordat mensen op andere posities speelden even flink zoeken.

Wij kwamen eigenlijk weinig in het stuk voor qua voetballen en Gouda had veel de bal. Dit was echter wel vooral achterin tikken, dus daar hoefden wij niet bang voor te worden, maar het spelbeeld was duidelijk in het voordeel van Gouda. Hoewel wij zelf nog wel uit spaarzame counters/vrije trappen gevaarlijk werden (bal op de paal van Bierie, kopbal op de lat van Benassi) was het net voor rust toch Gouda wat op voorsprong kwam en zodoende ook de ruststand bepaalde op 1-0.

In de rust één en ander duidelijk gemaakt dat het echt anders moest en ook dat wij best een tandje feller mochten zijn, vooral het eerder veroveren van de bal. Wij begonnen zeer prima aan die tweede helft want binnen 4 minuten stond de stand alweer gelijk. Een één-twee vanuit achteruit met Benassi en Wesley speelde eerstgenoemde de bal met een mooie steekbal diep op Klaas en die rondde beheerst af voor de gelijkmaker.

Even later kwamen wij zelfs op voorsprong. Vissa nam een achterbal, Wesley kopte deze door en Bierie kon alleen op de keeper af. Ook hij bleef koelbloedig en rondde de bal mooi af met een krul om de keeper heen. De eerste helft hadden wij dus weinig te zeggen, tweede helft waren de rollen compleet omgedraaid en bepaalden wij het spel en kwam Gouda er totaal niet meer aan te pas.

Een kwartier voor tijd viel de genadeklap. Een afvallende bal werd door Wesley buiten de zestien in een keer op zijn pantoffel genomen en deze bal vloog hard de goal in, zodat wij op een 1-3 voorsprong kwamen. Niet veel later kwam er ook nog een laatste goal. Gouda probeerden de bal rond te spelen maar Wesley zette goed druk en veroverde de bal. Hij kon oplopen tot in de zestien en speelde Bierie vrij. Die hield vervolgens ook het overzicht en legde de bal breed op Priem, die een niet te missen kans kreeg en zodoende de 1-4 op het spreekwoordelijke scorebord zette.

Dit was ook de eindstand en achteraf een meer dan verdiende overwinning. Gelukkig konden wij de wedstrijd om zetten, ondanks dat wij wederom spelers misten en eerste helft niet goed presteerden. Volgende week staat de wedstrijd tegen onze oude club Be Fair op het programma. Een goed team, waar wij dus ook weer vol tegen aan de bak kunnen.

Na de wedstrijd kregen ook Bierie en Benassi nog hun cadeau omdat zij respectievelijk in juli en augustus vader zijn geworden. Ook vanaf deze plek nog veel geluk en gezondheid met jullie kinderen gewenst!

Doelpunten en assisten deze wedstrijd;

1-1 Klaas assist Benassi
1-2 Bierie assist Opaatje
1-3 Opaatje
1-4 Priem assist Bierie

Alle uitslagen deze speelronde;

Gouda 5 - Groeneweg 3 1-4 (1-0)
Be Fair 6 - Jodan Boys 10 0-5
DSO 10 - BSC '68 7 0-10
Moordrecht 2 - Moerkapelle 3 4-0
Olympia 2 - Sportlust '46 6 1-5
Rohda '76 4 - ARC 12 2-6
Auteur: Wesley | 12 oktober 2017

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in